Miroslav Dopita

Miroslav Dopita
Miroslav Dopita
Foto: Nextfoto
Petr Vlk |
redakce@zivotvcesku.cz
Publikováno: 24. 9. 2024

Miroslav Dopita je český sportovec a veřejně známá osobnost, a to především díky svému vztahu s modelkou Agátou Hanychovou, se kterou má syna Kryšpína. Jeho kariéra i osobní život byly často poznamenány kontroverzemi, včetně fyzických konfliktů, které přitáhly pozornost médií.

Jméno: Miroslav Dopita
Datum narození: 1981
Místo narození: Česká republika
Národnost: česká

Život a kariéra

Miroslav Dopita je český sportovec, známý především díky své kariéře v americkém fotbalu, kde hrál za české týmy. Kromě toho se stal veřejně známou osobností díky svému vztahu s modelkou a influencerkou Agátou Hanychovou, se kterou má syna Kryšpína.

Vztah s Agátou Hanychovou

Dopita a Hanychová se poprvé dali dohromady v roce 2010. Jejich vztah prošel několika turbulencemi, včetně rozchodu, ale nakonec se znovu dali dohromady.

V roce 2023 se pár rozhodl obnovit svůj vztah a na konci roku 2023 se tajně vzali. Svatba se konala na zámku v Roztokách u Prahy, po které následovala hostina v hotelu na Okoři. Agáta si oblékla sněhobílé korzetové šaty, zatímco Miroslav měl elegantní oblek.

Kontroverze a rvačky

Miroslav Dopita byl zapleten do několika kontroverzních incidentů. Jedním z nich byla fyzická potyčka s fotografem v Karlových Varech v roce 2012, kde měl Dopita fotografa napadnout poté, co pořídil snímky Agáty Hanychové v intimní situaci. Tento incident vedl k soudnímu řízení, kde byl Dopita obviněn z napadení​. Od soudu v roce 2013 odcházel s dvouletou podmínkou.

Další incident se odehrál v roce 2024, kdy došlo ke rvačce mezi Dopitou a Jaromírem Soukupem, otcem dcery Agáty Hanychové –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Rozárky. Potyčka se odehrála během předání dcery v pražském Suchdole a oba muži byli po incidentu ošetřeni záchranáři.

Současnost

V současné době Miroslav Dopita žije s Agátou Hanychovou a jejich synem Kryšpínem. Navzdory dřívějším problémům v jejich vztahu se zdá, že se jim podařilo znovu najít společné štěstí.

Soukup se porval s Dopitou. Před domem Hanychové, která se zhroutila, tekla krev
Soukup se porval s Dopitou. Před domem Hanychové, která se zhroutila, tekla krev
Bitka se Soukupem není první. Kvůli Hanychové se Dopita rval už dříve
Bitka se Soukupem není první. Kvůli Hanychové se Dopita rval už dříve
Agáta Hanychová ukázala nevlastního syna Mirka. Dopitovi  jako by z oka vypadl
Agáta Hanychová ukázala nevlastního syna Mirka. Dopitovi jako by z oka vypadl

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.